USD

Buchet de flori livrat la Bacau

Daca va intrebati cum puteti cumpara online un buchet de flori care sa fie livrat la Bacau, acum aveti raspunsul: websitul florariei online Trimite Flori in Romania!

Despre orasul Bacau

* articol oferit de Trimite Flori in Romania, florarie online cu livrare la domiciliu

Municipiul Bacau, resedinta judetului cu acelasi nume se afla la N-E tarii, in partea central vestica a Moldovei, in amonte de confluenta Siret-Bistrita.

Geografic, municipiul Bacau se afla la interferenta meridianului 26° 55' longitudine estica cu paralele 46° 35' latitudine nordica.

Din punct de vedere administrativ, municipiul Bacau se invecineaza cu comunele Hemeiusi, Saucesti in Nord, la Est cu Letea Veche iar la sud cu Luizi-Calugara, Magura si Margineni. Intre aceste limite orasul Bacau ocupa o suprafata de 4186,23 ha.

Trimite Flori in Romania va invita sa apelati la serviciile noastre cu cea mai mare incredere pentru a trimite flori in Bacau sau orice alta localitate din Romania. Eleganta noastra florarie online va ofera cele mai frumoase buchete de gherbere, cele mai parfumate buchete de crini si cele mai delicate buchete d egaroafe. Prin noi puteti trimite flori calor dragi din Romania acum!

cumpara buchet de flori online livrat in Bacau, trimite flori in romania, livrari de flori in Bacau, trimite buchet de flori iin Romania, trimite buchet de flori in Bacau

Shopping Cart

Total: $0
Detalii Trimite Comanda

Oferta Speciala

11 Trandafiri Rosii $69

Change currency

usd  USD
eur  EUR

Select Language

romanian Romanian
english  English

Currency exchange

USD1 USD - 0.0000 EUR EUR
USD1 USD - 0.0000 GBP GBP
EUR1 EUR - 0.0000 USD USD
 
Rata de schimb valutar din data de: